Monday, January 03, 2011

Droevige dag

Vanmorgen zijn Bob Rieny en ik naar Carucha geweest ,om de hond van Rieny en Harrie weg te brengen.
Het blijkt achteraf dat hij toch wel veel mensen had gebeten.Hij was heel erg gefocust op Rieny en verdedigde zijn baasje met zijn tanden.Maar ook zijn huis , haard en spullen.Hij is zeven jaar oud geworden.
Nu is hij ingeslapen , heel kalm . Hij heeft er niets van gemerkt . Gelukkig dat het zo kan.
Maar nu weet ik wel heel zeker , dat ik nooit een hond wil en ik wil me ook nooit meer hechten aan een andermans hond.
Met deze hond was ik goeie maatjes , af en toe beet hij me heel zachtjes . Nooit boosaardig.
We hebben gedrieen heel wat fijne wandelingen gemaakt. Telkens even stil staan , omdat hij weer nodig ergens aan moest snuffelen.Die gezellige wandelingen zullen we missen.
Linda krijgt de mand en het kussen en alle speeltjes en die komen dan toch weer terecht bij een Spaanse hond , Alto . Ook de halsband en de riem.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.