Tuesday, August 23, 2011

Opgelucht!

Gelukkig , de uitnodigingen zijn de deur uit en we hebben al een paar leuke reakties binnen.
Overigens ,het is niet de bedoeling dat je je in een vreemd pak hijst , kom maar gewoon in je eigen kloffie , dat doen wij ook!
De man die dit feest organiseerd vertelde ons , dat dit een soort zeemansfeest werd ,met spelletjes etc.
Gezien Bob,s verre verleden vond ik dit wel een lollig idee.
Fijn ,als jullie allemaal komen!
Drinken is de hele avond vrij en er is genoeg te eten in de tent.
Bob en Daniele en ik hebben er al een keer gegeten en dat vonden we zo lekker en zo goed verzorgd , we hebben er alle vertrouwen in ,dat dit goed komt.
Ben een beetje aan het kliederen met verf. De schuurdeur zag er niet uit en boven op de zolder was ook nog een klusje.Nog een paar dagen en dan kan ik de verfpotten weer opruimen.
De toer in Groningen was interessant. Ik dacht dat het een wandeling door Groningen was , maar we werden twee uren rond de stad gereden en we hebben veel van de nieuwe wijken gezien.
Nu willen Hilde en ik nog een keer naar het Groninger museum.Er is daar een tentoonstelling over mode.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.