Wednesday, July 10, 2013

De Neus!

Vandaag hebben Brit en Ton ons getrakteerd op een enorme bergrit .Tegenover ons huis kan je een berg zien en als je goed naar de vorm kijkt lijkt het net op een liggende reus met een enorme neus. Vandaag zijn we de neus op gegaan .Heel hoog ,langs een kronkelweggetje , heel smal. Maar toch met de auto. Schitterende vergezichten , veel kleurige bloemen en boven gekomen een enorme rots , ,maar kom je dicht bij ,dan is het een enorme kale rots die in de verte lijkt op een neus . Voor klimmers een grote uitdaging. We kwamen ook wielrenners tegen ,die  steile berg omhoog. Er kwam er ook een naar beneden sjezen , mooi om te zien. Na een behoorlijke tocht kwamen we in een leuk stadje waar markt was. Daar hebben we later gegeten . Eerst een bord met lekkere sla en daarna lamsvlees ,gekruid met die heerlijke kruiden van de province . IJsje toe ,het kan niet op! Jurk gekocht ,een soort jute zak ,maar wel grappig.  Daarna in een andere dorp nog iets gedronken en nog even een winkel in geschoten .daar konden we zeker een half uur niet uit ,want het begon te stortregenen . Aan de overkant was een regenpijp aan een muur en die was halverwege verroest en kapot. Daar pieste het water met een grote straal over het trottoir en een auto die daar geparkeerd stond kreeg de volle laag.
Een opmerking van Ton wil ik jullie niet onthouden ,het is een beetje grof ,maar we hebben er wel om gelachen.
Hij zei: " Ik heb liever ,dat ze over mijn fiets lullen ,Dan over mijn l..... fietsen! Leuke foto's gemaakt ,kan ze helaas niet uploaden ,dit computertje doet alleen maar het aller nodigste. Ik heb genoeg spullen thuis ,ik ga hier geen nieuwe kopen . Dus zal ik dit blog thuis wel opleuken.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.