Friday, February 20, 2009

Voorjaarsvakantie 2009

En ik wist het niet . A ls Daan en Gerben niet even waren komen binnenwippen , had ik al die gezelligheid gemist , die ik nu afglopen week heb meegemaakt.
Dus gauw Els gebeld en die bracht Ilse en Nathalie gelijk dezelfde avond . Gerben en Daan kwamen thee drinken en daarbij begon hun ouderwetse vakantie.
Allemaal naar boven,computeren,knutselen stoeien,vechten,pizza eten,koffie drinken en bij die koffie en thee rondes starten de discussies..Dat is zo iets fantastisch , Bob en ik lachen ons een kriek. Daan kan ongelofelijk grappig uit de hoek komen.
Bijvoorbeeld:"vraag aan de groep :'vinden jullie thee drinken gezellig? Waarop Daan zegt :"ja,alleen ik drink nu limonade!
Ook Daan :"vinden jullie onze ruiten van de auto te donker?":nee hoor,alleen ze als ik in de uitkijkspiegelkijk,spiegelt het wat.....maar daarom heet het ook een spiegel!
We horen duizend en een ding.
Moeders , jullie zijn niet meer veilig , ze vertellen alles!!!!!!
Eergisteren zijn ze naar het zwembad geweest en vandaag naar Balloo,lammetjes knuffelen.
Een schreeuw van Nathalie...helemaal verrukt Omaaaaaaaaaaaa,deze vind mij lief! En even later: Oma ,hier liggen nog meer babie jen!!
Heerlijk . Ilse wijdt de groep in in de Japanse cultuur. Ze zwaait denkbeeldig met samurai zwaarden en kent al heel veel Japanse woorden.
Verder :"iedereen die ik haat moet dood".
Een hele serie klasgenootjes behoren het loodje te leggen , allemaal saaie grieten!
Suzie wist er trouwen ook een paar,als er toch gemoord moest worden.
Al die rot spelletjes op de computer zorgen voor dit soort uitspraken.
Nathalie schreeuwt dan gelijk :"Dat doe ik niet hoor!!"
Aan tafel wordt nu stevig gebunkerd....dat is wel eens anders geweest. Nathalie eet wel mee , maar is een beetje lusteloos , niet veel trek.
Ik stop haar vol fruit en lekkere hapjes , dat gaat er wel in.
Ik heb het weer reusachtig naar mijn zin. Inmiddels is Iris er ook weer bij en nu ga ik eens even boven een kijkje nemen ,Nathalie kwam net vertellen , dat Suzie wordt platgedrukt door Gerben. Zo durf ik haar niet af te leveren aan haar moeder ,dus ik stop maar even

Ons vakantie volkje



van links naar rechts:boven Daan Ilse Suzie Nathalie

beneden Marcella en Gerben

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.