Monday, November 18, 2013

Bob

Dit is geen klaagbrief hoor,alleen maar een mededeling . Bob is vanmorgen terug gebracht van de douche naar de caravan door een Duitse mevrouw en Rieny . Hij was héél erg duizelig en kon bijna niet meer lopen.. Mijn eerste impuls was om een dokter erbij te halen ,maar we hebben hem eerst maar eens naar binnen gesjord .Hij heeft een heerlijk ontbijt genuttigd en intussen hebben Rieny en ik alle medische vragen op hem afgevuurd. Zij heeft net als Wilma ,bejaarden vepleegd en zag dat in haar werk ook vaak gebeuren. Dan komt er meestal wél een arts bij , maar die doet verder niets , alleen maar even kijken en rust voor schrijven.  Hij had niet echt hoofdpijn ,wel een beetje druk ,maar vooral duizelig. Bloeddruk 136,79 en pols 53 Zo een ;lage pols heeft hij altijd en de bloeddruk is toch echt mooi?! Géén pijn in armen of benen,alles voelt goed aan,geen sensorische storingen.We hebben besloten het vandaag aan te zien , Bob voelt niets voor een ziekenhuisopname.
Hij zwabbert naar de w.c. hier in de caravan , klaagt dat hij het gauw koud heeft . dat is nieuw voor mij, meestal vind ik , dat hij zich warmer moet kleden.Hij is niet misselijk geweest , geen bonkende koppijn , alleen  de kracht in de benen laat te wensen  over . Het zou kan ook in zijn oren kunnen zitten  ,daar kan je ook goed duizelig van worden.
Zaterdag hebben we een dikke Telegraaf op de kop getikt en daar zit hij )als hij niet slaapt!' gretig in te lezen,
Je ziet niets aan hem ,geen koorts wangen ,heldere oogopslag ,kortom we weten het niet . Het kan zijn ,dat hij teveel medicijnen slikt. We gaan het uitzoeken.Wel even pech ,want hij had het zó naar zijn zin.
Voorlopig  mag hij even niets meer doen. Hij haalde altijd water en gooide het afvalwater weg en deed nog wat kleine karweitjes .maar nu even niet. Als de medici onder jullie nog een tip hebben,graag.
Bob verkoopt nog steeds gewoon lolletjes en ziet de toestand niet somber in. We willen als het effe kan ,niét naar huis!
Het  weer heeft ons even in de steek gelaten , koude wind ,vlaagjes regen en bewolkte lucht . Laten jullie wat horen als jullie een idee hebben .Chris vind dat Bob zijn kop gescanned moet worden.
we slapen er één nachtje over.
Groeten allemaal en Hilde ,we gaan nu skypen he?

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.