Saturday, May 03, 2014

Ochtendwandeling

Vanmorgen was ik heel vroeg wakker en ik had met Chris afgesproken om vroeg te gaan wandelen. Chris heeft op zijn telefoon een app-je waarmee je de afstand en de tijd van een wandeling kan bepalen.Vanmorgen hebben we het gemeten en tot mijn grote vreugde blijkt dat mijn iedere dag wandeling toch 5 kilometer is en dat wandelen we binnen een uur! Redelijk fors tempo.Ik doe dat praktisch elke dag en dat houdt me redelijk fit.Het was toen nog redelijk warm en geen wind en zó stil.Geen kip te bekennen! Daarna zijn we naar Vries gegaan ,waar Camilla een uur mocht paardrijden en ze kan het al zó goed! Eerst dachten we dat ze een te mak paardje had ,maar het temperament komt tevoorschijn als het galopperen is geblazen ! Zo leuk om te zien ,dat ze nergens benauwd voor is.De hindernis die ze moesten nemen ging met een mooi sprongetje en de big smile op haar gezichtje was zó prachtig. Vanmiddag hadden we bezoek van twee Bikjes en familie Kanter. Marinke en Camilla hebben heerlijk samen gespeeld .Ze kwamen vragen of de grote mensen even mee wilden mee doen met verstoppertje spelen buiten! Johan en Chris en ik hebben dat gedaan en ze vonden het geweldig.
Hier stapt parmantig Camilla midden in een groep paardrijders de weg over naar de manege.Ze heeft een fikse rit gemaakt en ze vond het geweldig.Haar blauwe hem valt echt op tussen alle anderen

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.