Friday, March 30, 2007

Marakesh


Wat een mooie reis was dat hier naar toe.Met de caravan dwars door de Hoge Atlas,dat is daar zijn heen ervaring.Bob doet dat geweldig en het is hier en daar erg stijl en diepe afgronden en vaak geen afrastering langs de kanten.het waqs weer een byzondere ervaring..We kwamen helemaal gaar hier aan.Na even zoeken vonden we de weg naar de camping en verder was het een fluitje van een cent.Caravan neerzetten,koffie maken en uitblazen. Het is hier wel een heel andere temperatuur,beetje frisser als aan de oceaan,maar vooral vandaag,toch zeer aangenaam.De avonden zijn duidelijk koeler.De volgende dag zijn we maar eens op stap gegaan.Auto ergens neergezet (bewaakt) en marcheren maar!.Fijn naar de shouk.Daar zijn honderden kleine winkeltjes en werkplaatsen en voor we het wisten waren we hopeloos verdwaald.Ineens werden we allebei zo moe,we wilden er weer uit.Mar dat gaat zo maar niet.Een vriendelijke dame bracht ons naar de poort en toen bleek,dat we heel ver uit de richting waren gelopen.dus namen we een taxi.Opgelucht gingen we weer naar onze auto.we zaten er net twee tellen in,zegt Bob:"Waar is mijn Jas?"Ja,helaas,in de taxi.Nog een seconde later miste ik mijn camera en we moeten elkaar wel verbijsterd hebben aangekeken..We hadden zijn nummer niet genoteerd eeeen dus konden we de spullen wel vergeten!.dat was echt even slikken en later een beetje woelen in bed,wat had ik de pest in.
Enfin,we hebben gisteren een nieuwe camera gekocht en die doet het goed.het is een super kodak,met 5 m.pixels.We zijn gelopen naar het grote plein Jemaa-El-Fna_ ,(Chris en Nina weten daar de weg)
,waar het al en drukte van belang was.Slangenbezweerders,kerels met gedresseerde apen en watermannen.We hebben dar een tentje opgezocht om een kleinigheid te eten.Daarna natuurlijk de Souks weer ingedoeken en toen weer terug naar de auto.We hadden al gezien,dat er veel militairen en politie op de been was en het bleek,dat de koning in aantocht was..Dus hebben we een minuut of veertig gewacht en ja hoor,daar kwam hij aan.Hij stond recht op in zijn prachtige zwarte Mercedes cabriolet.
Hij zwaaide vrolijk naar ons en dat vonden we geweldig.Vanavond gaan we uit eten,traktatie van Nina en Chris..We hebben ons er netjes voor aangekleed.Bedankt Nina en Sas,voor de mooie fot"'s,wat een mooie meiden!Linda,fijn,dat Marinke weer beter is.Liefs,Connie en Bob

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.