Wednesday, December 18, 2013

kerstkaart

Gister kwam een Engelsman vragen of hij mijn naam goed had gespeld en daarna gaf hij mij een kaart met goede wensen voor kerst en Oud en Nieuw. Ik wilde wel wat terug doen , maar de inspiratie kwam pas later  ,  toen we op het strand liepen. Daar  zag ik hele mooie grote stenen in het zand liggen en daar heb ik er een paar van meegenomen en thuis bewerkt met verf en natuurlijk goede wensen er op .Ik heb er een stuk of zeven gemaakt en die gaan we , net als Sinterklaas .   stiekem in het  donker voor de tenten neerleggen . Ik moet ze nog een beetje versieren met wat goud en zilver .Natuurlijk maak ik er even een foto van voordat ik ze wegbreng. Gisteren ben ik met Bob even naar een  sinaasappel plantage geweest en daar heb ik een reusachtige tas sinaasappels geraapt.Die zouden anders toch maar verrotten en die heb ik hier op de camping aan onze bekenden uitgedeeld . Vandaag trof ik Marianne ( Een Duitse mevrouw die hier al jaren komt) bij de afwas en die beloofde me om een bloemkool mee te brengen . Ik heb niet begrepen of ze die van het land af "haalt"of dat die weggegooid zijn . Rieny  bracht me een krop sla mee , die inderdaad ingepakt was weggegooid . Net te klein voor de verkoop ,maar heerlijk vers .
Bob doet trouw zijn dagelijkse wandeling langs het strand en hij doet ook al weer wat karweitjes. vandaag heeft hij 15 flessen water getapt ,we kunnen! weer even vooruit .
Annelies , gauw weer beter worden en Reen ,zet em op ,nog een kleine zestig dagen  , dan staan we weer bij jou voor de deur ! We willen weer cultureel een beetje bij tappen .opera of operette, film of theater .
Zo ,nu ga ik weer aan het werk , de stenen afmaken ,fotootje uploaden en dan publiceren .

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.