Thursday, October 31, 2013

31 -10- 2013

De reis vordert en het weer is al zo aangenaam. Vandaag hebben we met open raam gereden en met blote armen. Heerlijk! We zitten nu in Benicassim een half  uur rijden vanaf Valencia.
We hebben de sinaasappels al weer zien hangen  en velden met Broccolie.In Zuid Frankrijk ,bij Narbonne was het frisjes en we waren blij dat we weer verder konden reizen. Nét over de grens van Spanje,moesten we alle warme kleren uit doen en het raam open ,wonderbaarlijk lekker warm!
In Narbonne troffen we traditie getrouw kl.Con en Des en hebben we  zitten lunchen in een leuk tentje.Altijd gezellig.Bob was vandaag topfit en heeft hele einden gereden.daarom zijn we zo een eind opgeschoten.We blijven hier morgen ook nog en gaan op jacht naar Imovane,hier is een apotheek ,die het me soms met een knipoog verkoopt.verder even uitrusten,daarna gaan we door naar Alicante,daar weten we ook een fijne camping. We doen het dit jaar heel rustig aan , geen gejakker, We gaan naar Cuevas Mar Palomaris.Dat is ons einddoel voorlopgHier blijven we morgen nog en overmorgen gaan we naar Alicante,daar weten we ook een fijne  camping.Zo, even op Google Cuevas Mar opzoeken.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.