Saturday, March 15, 2008

lammetjes

Meestal als we gaan wandelen neem ik mijn fototoestel mee,om grappige of moooie beelden vast te leggen.Eergisteren zagen we een schaapherder en die stond stil,want er waren net twee lammetjes geboren.Bij het ene lammetje bungelde nog de navelstreng en mamma schaap zat ook nog helemaal onder het bloed.Ze waren net vijf minuten oud.De schaapherder had waarschijnlijk zijn zoon gebeld,want even later kwam er een jonge kerel en na wat hollen en duwen had hij moeder en kinderen in zijn auto.En de groep werd weer aangezet door de hond en daar gingen ze er weer vandoor.Mehhhhhhhh-mehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.heerlijk om zo een tafareeltje even te zien.heb dat maar even op de foto gezet.
Drie keer geprobeerd,het wil even niet.
heb ook nog even een foto gemaakt van de boom naast onze caravan.daar groeit rode peper aan.Hier kan ik peper oogsten voor heel Annen als ik dat zou willen

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.