Sunday, September 15, 2013

We hebben net twee gezellige feesten achter de rug .Eerst een buurtfeest .met BBQ en hapjes. dat was heel gezellig en iedereen was tevreden.
Daarna  een feest in Tynaarlo .van een vriendin. Die werd tachtig en die had veel mensen uitgenodigd en een prachtige party tent neer laten zetten  .Ze had een stuk of drie leuke jonge meisjes ,die ons bedienden . Nou ,we kwamen niets te kort hoor . Eerst koffie met gebak , . daarna een glas champagne en daarna een heerlijke hap eten ,Het vlees werd gebraden door een speciaal uitgenodigde kok en er werd muziek gemaakt door een byzondere zanger. Hij zong liedjes van Frank Sinatra en merkwaardig genoeg had hij ook zo een stem. Dat was genieten. Hij zong ook een liedje uit mijn verre verleden..I love you ,for sentimental reason. Toevallig stond ik vlak bij hem en heb ik lekker meegezongen. Dat was echt een prima feest.
Nu ben ik aan het verzamelen wat allemaal mee moet in de caravan. Gelukkig heb ik nog een paar lijsten van een paar jaar geleden . Deze keer neem ik helemaal geen eten mee .. Anders had ik kisten vol met Hollandse zaken ,maar nu wil ik alleen maar Spaans eten en kan ik wat ik niet kan krijgen terecht bij lidlle of Aldi..We hebben er echt weer zin in . Morgen komt een makelaar kijken naar ons huis , dat wil ik de vier maanden dat we weg zijn verhuren.
Maar allereerst komen kleine Con en Des naar Nederland en ze viert dan haar verjaardag. Daarvoor heeft ze een stoet familie uitgenodigd en omdat dan de sta-caravan te klein wordt gaan we daarvoor naar Lemmer naar Manja.dat is weer iets om ons op te verheugen.
Vanmorgen weer een flink stuk gewandeld , daar ben ik min of meer aan verslaafd . Als ik het een dag niet doe ,voel ik me narrig en stijf . Gister was zo een regendag . maar later in de middag knapte het weer toch op en heb ik nog gauw even mijn rondje gelopen , heerlijk!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.