Friday, February 26, 2010

Domme pech

Gister begon ik vol goede moed met het inpakken van de caravan.Bob doet dan meestal de technische zaken , dus hij begon met water vullen. Na een half uur kwam hij binnen.Help?//////Allemaal water in de caravan.nou ,twee volle kannnen water zochte hun weg door de tent en alles lekker nat.Of dat nog niet genoeg was gooide Bob er nog een kan in om te kijken waar het lekte.Alles moest er uit.Vloerbedekking hebben we binnen gedroogd.daarna heeft Bob de caravandealer gebeld en die zei dat we de caravan wel mochten brengen.Hij zou zijn best doen.Vanmorgen om elf uur ging de telefoon , de caravan was klaar. Kost een hele bom duiten want het warmwater reservoir was kapot gevroren en het verwarmingselement was ook naar de Filistijnen . Kassa!
Enfin Bob is nu naar Assen om dat ding weer op te halen.
Morgen redden we niet dus gaan we zondag . We blijven royaal twee maanden weg. Vanmorgen was het voor mijn gevoel de eerste beetje lentedag . Kinderen die buiten speelden (altijd zo een leuk lawaai ) en een aangename temperatuur. Negen graden.
Zo ,wie nog wat wil weten , kan nu nog even bellen. Blijf gezond jullie allemaal , wij moeten vijf dagen rijden ,dan gaan we lekkker met de snuit in de zon.
Iedereen is van harte welkom om ons op te zoeken . Pik even het vliegtuig naar Almeria , wij halen jullie op. Op onze camping zij lichtelijk primitieve hutten die je voor een krats kan huren.
Natuurlijk blijf ik me melden via dit blog . Harry heeft me al verzekerd dat het internet op de camping perfekt werkt.
Overigens , Harry ,vergeet de appoltaart jongen ,want daar zit dikke schimmel op als we aankomen . Maar ik heb een oventje bij me ,dus......wie weet??

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.