Friday, November 28, 2008

Cuevas Mar

We zijn er weer.Er waait hier een stevige wind,maar de zon schijnt en we hebben Harrie en Rieny al weer gezien en gezellig mee koffie gedronken.Hun spaanse hond,Maron,herkende ons ook weer en wat is dat leuk als zo een beest je zo blij begroet.
Vanavond krijgen we zuurkool met spaanse worst,dat maakt Rieny klaar.

De camping heeft nu internet en voor tien euro kan ik dag en nacht internetten.De man die het eerst verzorgde heeft stevig de pest in,want die heeft vorig jaar flink in de buidel getast om het internetten te optimaliseren.Alleen was het een humeurige kerel en bovendien was je tijd gelimiteerd.

De reis hier heen ging voorspoedig.Bob heeft bijna de 2500 kilometer zelf gereden,ik had een slapende hand en een nog steeds pijnlijke knie.
Maar Bob maalt er niet om,als hij maar op tijd zijn natje en droogje krijgt is het goed.

Ik had wat c.d's gemaakt en we hebben heerlijk zitten luisteren.Allemaal muziek,die ik van Harrie heb gekregen.Op een cederom gaan met gemak 80 liedjes, dus dat was genieten.

Natuurlijk zijn we weer naar de camping gegaan bij kleine Con.De twee Hollanders hadden de camping verkocht en nu is het weer in Franse handen.Ook aardige mensen en ze spreken al een beetje Nederlands.
De prijs is nog steeds aantrekkelijk,dus gaan we er gewoon weer heen als we daar langs komen.

We hebben lekker gegeten met Connie in een Franse tent en die vertelde zoiets grappigs.
Ze heeft nieuwe Engelse buren en die hebben drie hondjes.
de een heet....Connie,de ander heet....Gill(Klinkt al Jil) en Connie dacht dat ze voor de gek werd gehouden,maar het is echt zo.

Vannacht en gisternacht hebben we op de camping in Benicasem geslapen,we wilden zo graag nog een keer onze redders in nood uit Alphen zien,maar die komen pas tussen kerst en oud en nieuw.Jammer.

Die ouwe brompot was er ook weer en er kon geen lachje af.
Wie er wel was,was de man,die vroeger vrachtwagenchauffeur geweest is en die zette onze caravan ...roets...in een keer op ze'n plek.

Ik, hoorde Bob heel zachtjes,vol bewondering,de Heer aanroepen,hij was er zo mee aan het modderen.

Ook hier in Cuevas werden een paar sterke kerels gerecruteerd en nu zit ik al weer heerlijk in mijn tentje te schrijven.

Harrie heeft even mijn internet geistalleerd,Bob doet heftige pogingen om de televisie aan de praat te krijgen en ik heb het echt naar mijn zin.

Ik kan jullie via skype nu gratis bellen,dus klets maar een eind weg als je aan de lijn bent.

We blijven hier een week,dan gaan we door naar Roquettas del Mar,daar gaan we echt overwinteren.Veel fietsen en wandelen,wat een bestaan he?

Sterkte met de winter en de kou daar en mocht je de kriebels krijgen,wij zoeken wel een huisje bij ons op de camping.Als je per vliegtuig naar Almeria komt,halen we je op!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.