Friday, February 02, 2007

Pechvogels

Hier zitten we dan met onze kapotte auto.
Opeens begon er op het dashboard een waarschuwing te branden STOP Koelvloeistof bijvullen.
Dat hebben we gedaan en gauw weer naar de camping.Daar bleek dat de vloeistof al weer half op was,na een rit van vijf kilometer.
Er zijn hier geen VW garages,dus kwamen we terecht bij een Renault dealer.Na vier uren zoeken vonden ze een kapotte waterpomp.Onderdelen hebben ze niet.We hebben nu een bericht gestuurd naar de ANWB Alarmcentrale en wachten nu in lijdzaamheid af wat er gaat gebeuren.We zitten hier al een uur,maar er is nog geen antwoord binnen gekomen.
Het leven is hier verder prima uit te houden,we praten nu veel Frans,want die verschijnen hier in horden als toeristen ,met hun campers.
We eten cous_cous,wat ik nu zelf kan maken en de meest vreemde groenten die ons prima smaakt
Danielle,ik heb van die paarse soort bieten klaargemaakt,eerst in stukjes gehakt en toen in olie gebakken.Dat hebben we bij jou ook wel eens gegeten.
Laat eens wat van jullie horen via dit blog!!!!
Wij groeten jullie

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.