Friday, January 19, 2007

duitsland-karlsruhe

In karlsruhe kwamen we precies op tijd.Reen was zo een beetje op het einde van haar latijn en Bob en ik konden dus fris en vrolijk invallen.Gerd bezoeken in het ziekenhuis.Reen een beetje helpen in het huishouden,samen boodschappen doen en vooral praten.Het bleek,dat Reen een hele hoge bloeddruk had en wij maar denken dat het van de zorgen kwam.Maar de oorzaak was,dat ze een nieuwe cardioloog had en die heeft alle medicijnen veranderd.Haar bloeddruk steeg tot over de 200 en de onderdruk griezelig ver boven de honderd.
Op het laatst heeft ze in wanhoop haar huisarts gebeld en die kwam met een lekker mixje en ze mocht haar oude medicijnen ook weer nemen.Die had ze nog.Het leed was weer geleden.Nieuwe bezems vegen dus niet altijd schoon.
Gerd is inmiddels ook weer uit het ziekenhuis en we hebben al weer gezellig geklaverjast.vandaag hebben we gewinkeld en lekker Kaffee mit kuchen NUMMENUMMENUM!!! gegeten.Morgen gaan we uit eten bij de Italiaan en dan vertrekken we zondag weer richting Frankrijk.
Het gaat ons goed,we zijn blij dat het Reen en Gerd ook weer beter gaat.We hebben de storm op de televisie gevolgd.de caravan stond veilig in de luwte van het flatgebouw,alles is dus nog heel.
Nederland heeft ook veel schade hebben we gezien.Duitsland heeft 12 doden,wat vreselijk voor die mensen.
Wij hopen dat het jullie allemaal goed gaat.Het zal wel weer een week duren voor ik weer ergens achter een computer kan kruipen.
gegroet allemaal,ook van Reen en Gerd en Bob,

Connie

Dikke zoentjes,voor de hele kleine kleinkinderen,big hug voor de grote kleinkinderen

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.