Monday, December 14, 2015

kerst 2015

Eigenlijk moet ik naar de zolder  , de kerstspullen opzoeken , en naar de  winkel een boompje kopen ,maar veel zin heb ik er nog niet in. Heb vandaag een wandeling gemaakt en bij de mensen naar binnen gekeken. Overal branden de lichtjes al van grote en kleine kerstbomen en dat ziet er zo gezellig uit . , nog  een beetje moed verzamelen denk ik..
De laatste keer in Spanje  had ik de voortent mooi versierd  , op de een of andere manier had ik toen nog zin  om alles met kerstspullen te versieren. Ook een beetje aangestoken ,door al die kampeerders , die er echt wat van maakten.  Ik heb mezelf beloofd ,dat ik er deze week mee begin.
Met Bob is het een hele tijd redelijk goed gegaan  , maar nu heeft hij weer jicht en dat kreeg hij natuurlijk nét in het weekend. Een hele dikke pols en opgezwollen vingers. vandaag heb ik er weer medicijnen voor gekregen en nu maar hopen ,dat ze gaan helpen. Hij is er niet echt ziek van ,maar kan helemaal niets met die hand , echt sneu. Hij heeft wel meegeholpen om kerstkaarten te schrijven.
Afgelopen zaterdag was er hier een kerstmarkt in Annen. het was ontzettend koud en druilerig weer. Waar halen de mensen de moed vandaan om die tentjes in te richten en op klanten te wachten?
Ik heb er even rond gesnuffeld en ben vanwege de kou toch gauw weer naar huis gegaan.
De vooruitzichten voor een gezellige kerst hebben we wel. Eerste kerstdag komen de Kantertjes ons verwennen en tweede kerstdag ga we uitgebreid eten in Mozaïek , waar Bob drie keer per week heen gaat. Daar krijgen we ook vast en zeker lekker eten. Dus geen zorgen voor de kerst .
Morgen ga ik met Bob een kerstboom kopen , dat heb ik hem beloofd.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.