Friday, July 19, 2013

We zijn weer in Karlsruhe


De reis er naar toe was uiterst plezierig..Bob en ik reden om de beurt. We hadden Dole weer uitgezocht,dat ligt halverwege en vlak achter ons hotelltje ligt een soort cowboy restaurantje en daar hebben we weeer lekker gegeten . Deze keer kreeg ik een andere jacket potato.Minder lekker ,maar de sla erbij was heerlijk.
Ons hotelletje had geen air-co ,dus zijn we daar bijna levend gebraden.!
Maar iedereeen is toch in slaap gevallen en koffie kan je al om zeven uur zelf pakken en dat heb ik gedaan.
Reen vond het slootwater ,maar mij paste het precies.
Het tweede stuk viel ook reusachtig mee en vroeg in de middag kwamen we al in de buurt van Karlsruhe. We hebben  in Lauterbourg boodschappen gedaan en twintig minuten  later stonden we al voor de deur..
Reen en ik zijn wel vier keer op en neer geweest om de spullen naar boven te krijgen.Bob had geen puf meer.
Vanmorgen hebben    Reen en ik weer lekker gewandeld en Reen heeft een paar kilootjes in Frankrijk achter gelaten ,tot haar grote vreugde.Nu blijven we nog een paar dagen hier en dan gaan we naar broeder Jaap, die tachtig wordt. De 25 ste hopen we weer thuis te zijn.
Nu nog even een paar foto,s van dat mooie huis  van binnen en van buiten.
Hier zie je bijvoorbeeld de sauna,met een pergola en een zitje.We hebben de sauna niet gebruikt ,het was buiten al sauna genoeg.










Deze foto hier onder is genomen op Bob zijn verjaardag.Dit was ook weer zo een mooie gelegenheid,hele prettige bediening.
Het eten was voortreffelijk en zo was het uitzicht
Op de foto Bob ,Connie,n Renie. en Ton.Op de voorgrond de Voor-Alpen.Dit was dus 14 juli 2013.


Deze pad zwom in ons zwembad en die hebben we met een netje eruit gevist.Hij had wel een half uur nodig om weer bij te komen.Hij kon er niet uitklimmen.Ik heb em in een bak met bloemen gezet,lekker in de schaduw en van louter ellende bleef hij daar stil zitten .We hadden die avond wel kikkerbilletjes kunnen eten he?

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.