Wednesday, June 10, 2009

jam

Afgelopen zondag hebben we een fikse fietstocht gemaakt en via allerlei achterweggetjes kwamen we eerst op de Kermis in Gasteren . Daar troffen we nog een oude kennis , die vroeger eigenaresse was van de camping in de Zeegstersteeg in Zeegse..Lekker even bijgepraat .Daarna weer doorgereden en met toch een beetje vermoeide benen zijn we nog even over de tweedehandsmarkt gelopen.
Ik zoek dan meestal naar spelletjes en leuke dingen voor de kinderen.
En wat zag ik???...Aardbeien. Twee dozen voor drie euro.Heb er gelijk tien gekocht .Thuisgekomen meteen gewassen en in de suiker gezet. Nu heb ik weer heel veel aardbeienjam en die is lekker!!!
Vandaag mijn grote karwei afgemaakt. Heb het hele trappenhuis gewit (en mezelf er bij!)Mooi geworden hoor. Vandaag dus maar en keertje niet gezwommen . Mijn buurvrouw had afgezegd en ik wilde eigenlijk wel van de rommel af.
Morgen ga ik de schuurdeur eens onderhanden nemen ,die bladdert zo lelijk.
Verder ga ik mijn radio installatie naar beneden slepen en bij mijn computer zetten.
Zaterdag komen Linda en Johan en dan gaan we kijken of we dat kleine apparaatje aan de praat kunnen krijgen waar je je oude bandjes mee op een c.d kan zetten en de grammafoonplaten.
Zo blijft een mens bezig he?
Vandaag is Hilde jarig en vanaf deze plaats nog eens hartelijk gefeliciteerd!

Kijk eens wat onder die plankjes van mijn overbuur vandaan is gekomen . De stokjes en vlaggetjes begonnen me te vervelen , dus ,met een beetje zaniken bij Bob , mocht ik ze weg halen en het resultaat is toch mooi he?

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.