Thursday, April 28, 2011

vanmorgen!

ja ja .de wekker ging om 7 uur.Voor jullie misschien heel gewoon ,maar voor ons wel aan de vroege kant hoor!
Maar we waren mooi op tijd in het ziekenhuis en een aardige gastvrouw bracht ons naar de opnameafdeling.
Bob werd opgevangen door een allerleukste zuster .Ze moest weer even weg en kwam toen met de mededeling dat de scan kapot was en er moest iemand uit Eindhoven komen om het probleem op te lossen.
We mochte kiezen of we wilden wachten of naar huis gaan.Ik heb Bob sterk aangeraden om te wachten.Thuis heeft hij toch niets te doen en wie weet lukt het toch nog.
En ja hoor , om elf uur belde een blije Bob ,dat hij om 1 uur kon worden geholpen.
Gelukkig dat hij was gebleven.!
Nu moet hij na de scan nog een paar uurtje luieren en dan mag ik em weer ophalen.

Ben naar huis gegaan ,onderweg garaniums voor de tuin gekocht , boodschappen gedaan en in huis diverse karweitjes gedaan.
Alles is schoon en fris en ik heb mezelf op een bosje bloemen getrakteerd.
De garaniums staan te pronken in de voortuin en maken het geheel een beetje vrolijker.
En nu maar wachten op wat er komen gaat.
Chris en Camilla komen logeren en straks is er weer leven in de brouwerij. Heerlijk!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.