Tuesday, October 16, 2012

Hier is de hele groep,allemaal met één zeer pootje!

Eerste bezoekje

We troffen Bob slapend aan.Een beetje bleekjes en de beentjes iets omhoog ,want de broeder zei dat zijn bloeddruk te laag was.Door al het lawaai van het bezoek werd Bob ook wakker  en hij was echt blij dat hij ons weer zag.
Hij heeft absoluut geen pijn en geen zorgen  Alle vier liggen met een katheter,ze mogen nog niet uit bed.Bob blij ,want hij  was even verlost van zijn blaasprobleem.
Hij had nog niets gegeten  en een heel klein slokje gedronken.
Wij natuurlijk vragen hoe het ging in de operatie zaal.
Oh,zei hij, ze hebben me gewoon op- mijn bed geopereerd,ik hoefde niet over te stappen of zo.!
Reen en ik lachen . Hij was kennelijk al zo versufd ,dat hij niets gemerkt heeft.
Boven zijn bed hangt een morfinepompje en daar hoeft hij geen gebruiksaanwijzing voor hoor.
Hij viel constant weer in slaap en na een half uurtje zijn we weggegaan.Ik keek nog even om het hoekje en daar lag hij al weer heerlijk te slapen.
Grote ijszak tegen zijn  heup ,been dik in het verband.
Zijn been ligt in een comfortabel gootje.De ruggeprik was al weer uitgewerkt ,want hij voelde zijn tenen weer en kon zijn voet bewegen.
Het gaat dus goed met mijn baasje!
We hebben een bed bestelt bij IKARE,dan hoeft hij even niet naar boven te lopen , dat brengen ze morgen en naderhand halen ze het ook weer op.
In het ziekenhuis hebben we de rollator verruild voor een paar elleboogkrukken.
Wat heerlijk ,al die comments,die print ik morgen uit en neem ze mee naar het ziekenhuis.dank je wel allemaal!
foto's volgen ,ik ga eerst even eten!

operatie geslaagd!

Zojuist belde het ziekenhuis.
De operatie is geslaagd , wat heerlijk. Hij is ook al even wakker geweest!
Hij ligt op kamer 8 op afdeling A2

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.