Monday, July 18, 2011




Een liefelijk plaatje van Bob en Ludmilla.Iedereen vond haar aardig en ze deed ook enorm haar best om zoveel mogenlijk vragen te beantwoorden en informatie te geven.
Hier eten we nog gauw even een hapje.Daar zijn we op weg naar "het"kremlin.
Iedere grote stad in Rusland heeft een kremlin . Dat is een ommuurde hele kleine stad.
In Moskou staan vier kerken achter de muur en een heleboel regerings gebouwen.
Daar vind je de huidige president en al zijn medewerkers.
In het kremlin gelden strikte regels. Je moet óp de stoep blijven lopen en alleen gebruik maken van zebrapaden . Als je tóch eigenwijs bent word je er af gestuurd door rondlopende agenten . Er komen zo waanzinnig veel mensen elke dag daar heen ,daar moet orde heersen.Dus wij bleven ook netjes op de stoep.

De liefde



Volgens Ludmilla (onze gids) is de échte liefde voor een Rus zéér belangrijk.
Je vind overal aan bruggen sloten.Verliefde paartjes kopen een mooi slot (sommigen zijn héél byzonder) ,hangen het aan een brug en gooien het sleuteltje in het water.
Zó kan der liefde nooit meer stuk! Op deze brug waar Bob staat , stonden vele boompjes ,als een kerstbomen behangen .In alle kleuren en maten en met vaak een hele lieve tekst er op geschreven.

Zóveel foto's



Dit was ons hotel in Moskou.Hotel Cosmos . 23 verdiepingen ,wij zaten op de 15e verdieping . Het hotel telt 6000 kamers.In front staat de ouwe baas van mijn vader , president de Gaule.Die maakte in de tweede wereldoorlog deel uit van de vloot en mijn vader was de "sparks" aan boord.
Hij heeft vele opdrachten voor hem uitgevoerd ,maar het was geen vriendelijke man volgens papa.Altijd nors en humeurig.Niet prettig om onder te werken.



Om van dag tot dag van de reis alles op te schrijven is me teveel van het goede ,maar ik kom zoveel mooie plaatjes tegen , die wil ik op mijn blog bewaren en wie weet ,vinden jullie ze ook de moeite waard.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.