Wednesday, January 30, 2013

Anurisma

We waren er al een beetje bang voor ,dat de anurisma groter is geworden.In een jaar gegroeid van 5.0 naar 5.4.
In augustus moeten we terug komen en dan moet er zeer waaeschijnlijk een stent in .Hij mag niet groter worden dan 5.5
Dat buisje  zorgt er voor dat het bloed weer rechtuit gaat inplaats van in de bobbel.
Jammer genoeg kregen we alweer een andere specialist , dan moet je eerst weer even wennen.Op een moment was het stil en ineens zegt hij :"Tja ,vandaag wordt U niƩt geopereerd ".Hij bedoelde eigenlijk ,dat we op moesten stappen . Dat is een beetje wennen he?
Dus dropen we af en zijn we maar gaan koffie gaan drinken beneden. Ik had brood  voor Bob meegenomen ,want hij mocht vanmorgen alleen maar een licht ontbijt en de afspraak was om 14 .40 uur.daar heeft hij lekker zitten smikkelen en daarna zijn we naar huis gegaan , nog even een boodschap onderweg . Klein rondje lopen , met veel tegenzin , maar we houden vol!
Vanavond lekker stamppot zuurkool gegeten , met worst en spekkies.
Nu gaan we echt op zoek naar een plekkie in de zon . De caravan gaan we in de verkoop zetten ,dat wordt niks meer , Bob is te gauw moe. Pasgeleden werd onze buitenspiegel eraf gereden.Dat was een klap! Te weinig afstand . Schrale troost is ,dat de andere automobilist ook zijn spiegel kwijt is.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.