Tuesday, October 05, 2010

Weer thuis

We hebben weer heerlijk in ons eigen bedje geslapen en ik heb twee dagen achter de was aangerend.In de tijd dat wij weg waren , werd ons huis bewoond door de halfzus van Bob ,mat haar zoon en zijn vrouw en nog een andere dame uit Zuis Afrika.
Het huis zag er keurig uit. Eerst was ik van plan om de bedden alleen maar te luchten ,maar ik verwacht voorlopig geen gasten en het was mooi weer ,dus heb ik alles gewassen.Het was er prachtig weer voor.
Vanuit saskia's huis hebben we Harrie en Rieny bezocht en de volgende dag Gerda en Hans.
Gerda had boven een leuk kamertje waar Sarah naar hartelust kon spelen.
Toen ze later bij Brit binnenstapte vroeg ze :"Waar is de trap en waar is het speelgoed?"Brit heeft geen trap en geen kleine kleinkinderen ,dus ook geen speelgoed. Maar dat maakt Sarah niets uit ,ze vind van alles om mee te spelen en ik had ook wat meegenomen.Ze kan geweldig goed spelen.Bij allebei de visites informeerde Sarah wel heel dringend of er wat lekkers in huis was.???
Dat had oma gezegd en dat was ze niet vergeten.

Het familiefeest was prachtig. We hadden kleine Sarah bij ons en ze was met haar blonde krulletjes en haar vier jaartjes de belle van het bal.
De kleinkinderen van Jet hadden liedjes ingestudeerd en een van hen speelde guitaar.
Bij de eerste klanken van de muziek raakte Sarah helemaal in trans ,sprong in de kring en danste met grappige sprongetjes en iedereeen was verrukt.
Vervolgens ging ze bij de zingende ploeg staan en deed haar mondje open en deed of ze ook zong.daarna kwam ze naar Brit en mij toe en zei trots ,dat ze ook meegedaan had.
Alle jongens ontfermden zich over Sarah ,de een zorgde dat ze te eten kreeg ,de andere bezorgde haar spelltjes en alles werd voor haar gedaan.Zo fantastisch.
We hebben bij Brit overnacht.ik had twee opklapbare bedden bij me en die kwamen daar goed van pas.
De volgende morgen hebben we koffie en thee gedronken en ontbijt genuttigd en daarna hebben we Reen op de trein in Amsterdam gezet.
Daarna hebben we nog een bezoekje aan Chris en Nina gebracht , waar we koffie kregen en een lunch en daarna zijn we terug gereden naar Saskia en hebben Sarah afgeleverd.
We waren s ávonds om negen uur thuis en daar hebben we ons bezondigd aan junk-food.
We wilden eigenlijk bij van der Valk eten , maar daaer was het zoooooooo ongezellig ,allemaal afgekloven vieze tafels , we waren ook veel te laat.
Beetje vroeg naar bed en een lekkere lange nacht hielp ons van de moeheid af.
Zo een klein meisje eist veel aandacht en energie en wij zijn oude mensen. Dubbel bezorgd!!!
.Gelukkig waren we met ze'n drietjes ,dus pasten we gezamenlijk op.
We hebben haar weer heelhuids kunnen afleveren ,geen schrammen of gebroken benen en oer gezond.In het laatste uur dat we bij haar waren at ze twee borden nasi en een flinke kom youhgurt , die kan goed eten hoor.
Nu leven we ons eigen leventje weer ,drinken lekker koffie ,bellen links en rechts eens wat kennissen , fietsen en wandelen en genieten van de mooie nazomer. Jullie ook?
Zaterdag viert Linda haar veertgste verjaardag en daar ga ik een ouderwetse plaat appeltaart voor bakken. Die avond gaan we met de buurt ergens dineren.Daar verheugen we ons op..
Van Gerben hoorde ik ,dat Ilse en Nathalie komen logeren.Misschien bellen ze me nog wanneer ,zodat ik thuis ben als ze komen.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.