Saturday, April 05, 2014

Naar huis1

VANDAAG WAS HET NOG EVEN HEKTISCH, WANT DE ACHTERKLEP VAN DE AUTO HEEFT EEN PAAR DAGEN OPENGESTAAN EN DE ACCU WAS LEEG. DE ADAC bracht uitkomst , accu weer geladen ,morgen om een uur of negen gaan we rijden . Als het kan in een stuk door naar huis . We zien wel. We hebben vele leuke tochtjes gemaakt met Reen , die kent de omgeving van Karlsruhe zo goed , ze weet alle leuke plekjes en daar zijn we geweest. We hebben onderweg koffie gedronken, heerlijk gegeten en de uitjes kort gehouden , zodat Bob mee kon gaan . Hij heeft ook echt genoten. Ik denk dat we om een uur of vijf wel thuis zijn en als het niet lukt in ieder geval voor tienen.
Op de eerste foto zie je een bloeiende meidoorn boom.Elke dag als we er langs kwamen was ie weer een beetje mooier! Op de tweede foto een overzicht van het vliegveld. Foto 3. met Renies mooie rode jasje aan. foto 4 Een paar van de vele konijntjes ,die alle kanten uit hipten als we een beetje lawaai maakten ,om vervolgens in de gaten te duiken Óp foto 5 zie je dat het hele veld ondergraven is door al die beestjes. Het is een wandeling van ongeveer drie kwartier en het verveeld echt nooit! Veel hele byzondere planten en kleuren en op dat veld wonen ook nog eens 10 ezels.Reen vertelde dat onverlaten soms de afzetting vernielen en dan gaan die beesten aan de wandel. Reen heeft ook al meegeholpen om ze weer te vangen.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.