Saturday, February 10, 2007

Hoera,de auto doet het weer!

Vanmorgen hadden Bob en ik dezelfde gedachte,nml,even naar de garage rijden op de fiets om te kijken of er nog iets van de auto over was.
Daar stond ie in alle gloria te ronken.Wij blij.De rekening was half zo duur als voorspeld,dus dat was de tweede meevaller.Het grote probleem voor deze garage was,dat ze niet verwachtten dat bij een auto van twee en een half jaar oud en 60.000 km op de teller de waterpomp kapot gaat.
We hebben em bij ons en een leek kan zien,dat ie stuk is ,dus wij ook!
Morgen gaan we weer een stukkie verder naar beneden,zo op de hoogte van Marakesch,maar dan aan de kust.We beginnen de stad hier al aardig te kennen.ER wonen hier veel mensen die een eigen handeltje hebben.Vanmorgen zag ik er een die in tweede hands gympies handelde volgens Bob inclusief voetschimmel.
Vanavond gaan we op snor naar een pizzaboer.We waren toch allebei een beetje aangeslagen met die autogeschiedenis en we hadden er vanmorgen weinig fedusie in dat het goed zou komen,maar nu horen we van alle kanten dat iedereen zijn auto hier laat repareren.Lekker goedkoop en goeie service.In deze stad barst het van de internetcafees maar nu we verder gaan geef ik geen garantie,dat we zo vlot weer iets vinden.Denk maar zo,geen bericht,goed bericht.
liefs,Bob en Connie

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.