Tuesday, July 21, 2009


Tenslotte ons aller Danielle , een duizendpoot , kan alles ,wil alles en als ze de kans krijgt verwend ze je tot in de afgrond ! Ze kan heel lekker koken , weet alles van computers en blijft altijd opgwekt. daarbij weet ze je ook te interresseren voor mooie boeken en ze is een geweldige gastvrouw.
Wij vinden , dat het tijd wordt voor een nieuwe liefde in haar leven , maar als we daar over beginnen screeuwt ze :"geen tijd!!
"ja ja!!

Nathalie en Suzie ,en op de achtergrond Ilse met oma Connie.
Dat "Oma " laten ze tegenwoordig steeds vaker weg en heet ik in de wandelgangen gewoon Connie en ik vind het prima

Mooie kleindochter heb ik he? Nou , klein is ze niet meer .maar wel mooi! De rode oogjes haal ik er de volgende keer wel uit.Die ag ik net even te laat.

Even geposeerd voor de fotograaf.
Els kwam gelijk Ilse en Tracy ophalen die bijna een week bij ons hadden gelogeerd.

Gratis heerlijke knuffel

Op 13 juni zijn Danielle en Suzie tegelijk jarig . Dus zijn we daar op visite geweest , samen met Johan en Hilde .Suzie groeit als kool , net als al de andere meiden . Ze zijn even lang of langer dan ik!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.