Thursday, June 01, 2006

Amera,Gregory



Zo mensen,hier zit ik comfortabel in Beaufort.Het is hier heerlijk warm,helemaal geen last van de luchtvochtigheid,de zon schijnt de meeste tijd van de dag en overal raast de airco.In de huizen,winkels.auto's.lekker fris.
Kim is echt een wandelend wonder.Zo fit en gezond en ze voedt de kleine zonder te morren zo een vijftien ker per dag.Voeding en verschonen neemt toch minstens een half uur tot drie kwartier in beslag,dus jullie begrijpen,dat er weinig tijd voor haar over blijft voor pretjes.Maar Kim heeft daar en oplossing voor.De kleine gaat gewoon overal mee heen en zo gauw hij zich meldt,plukt ze een bescherm-doek uit haar tas,stopt de kleine eronder en waar we ook zijn,hij krijgt zijn melk.
Het is een heerlijk klein kereltje,met een mooi rond koppie en grote blauwe ogen,die je heel ernstig kunnen aankijken.Hij heeft een perfekt lichaampje,alles in goede verhoudingen,je zou em zo stelen!Maar schreeuwen dat ie kan en boos worden als het hem te koud wordt of de voeding te laat wordt aangeboden,je weet niet wat je hoort.Het lijkt net of hij wordt vermoord.daarbij trappelt ie met zijn kleine beentjes en tilt van louter woede nu al zijn kopje op. Ik mag em verschonen en vasthouden en koesteren zo veel als ik wil,niemand stoort me daarin.Dat is het fijne van oma zijn.
Kim en Andre hebben het druk,veel papierwerk en nog steeds veel dozen diie moeten worden uitgepakt.Maar ze wonen in een prachtig huis,met alle comfort .Echt Amerikaans. Grote wasmachine,droogmachine,koelkast diepvries,alles is er..Ik slaap op een giga opblaasbed,wat in minder dan twee minuten vol lucht zit en het slaapt heerlijk!
Van kleine Katie kan ik wel een boek schrijven.dat is een heerlijke dondersteen geworden,met een eigen willetje en je kan echt iets merken van de militaire achtergrond van haar Mamma.
Zoals een echte recruut betaamd,schreeuwet ze soms ------Yes sir!!------,je lacht je tranen.
Ze is heel aanhankelijk en zegt vaak I love you en dan krijg je een knuffel,zooooooooooooo lief!!
De tijd vliegt hier om.Ik mis Bob,wat zou hij hier genieten.De familie woont in een prachtig park en we worden dag en nacht bewaakt op dit schiereiland,heerlijk veilig.
Het is al gauw weer vrijdag en dan kom ik alweer naar huis.Hoop dat het jullie allemaal goed gaat,verwen Bob niet te veel,hij moet nog door de deur kunnen hoor,als ik terug kom.
Chris heeft nog gebeld ,Bob belt vaak of skyped,dus ik voel me fijn!Groetjes allemaal.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.