Thursday, March 03, 2011

"Honds"brutaal?????




Kijk nou eens naar deze twee foto"s. Dieren zijn toch veel directer dan mensen.
Het eerste wat ze doen is even onder de staart kijken en snuffen en met die informatie gaan ze daarna pas elkaar bekijken.
Die dieren weten gelijk wat voor vlees ze in de kuip hebben!
Dat gaat in de mensen wereld wel een beetje anders.
Het baasje van de hond zei :"Dat hoef ik niet te proberen dan krijg ik gelijk een draai om mijn oren !

En dan,,,,,dit meneertje!




We gaan soms op de fiets en binden de karretjes dan aan een paal of in dit geval aan een vuilnisbak.

Zondagsmarkt



Het ziet er allemaal zo aantrekkelijk uit , rode tomaten ,groene sla en paarse aubergines en gele citroenen en dat onder een stralend blauwe hemel !

Alles kleurt geel




De mimosa bloeit!.In Nederland betaal je veel geld voor een takje mimosa , hier groeit het als onkruid aan de weg . Heel veel grote bomen op de camping zijn mimosa bomen en het is echt een prachtig gezicht.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.