Wednesday, November 28, 2012

Drie meisjes van zes jaar.Alledrie enigst kind en vaak gewend alleen te spelen,Dat deden ze buiten ook,alledrie speelden ze apart in de speeltuin. Voor dit plaatje moest ik ze bijelkaar vegen.Ze zijn al zo groot geworden en hebben al veel te vertellen.
Hier zie je de prachtige krullebol van Nathalie,het achterhoofd met bril van Ilse ,tegen de tafel zit Gerben en naast hem zit Suzy en de benen zijn van Robert ,de vriend van Ilse
 

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.