Friday, March 25, 2011

We zijn bij Reen!

Met Wilma en Robert hebben we een enorm gezellige week gehad.Een paar leuke tripjes , lekker zitten of liggen in de zon , samen gezellig eten , natuurlijk klaverjassen en aan het eind hebben die twee onze voortent perfekt schoongemaakt en ingepakt.
Rieny kneep me stiekeum in mijn arm en zei; Zo mooi had jij em er niet ingekregen!
Dat is ook zo , ik ben niet meer zo netjes.daar hoef ik als ik thuis kom alvast niet meer naar te kijken.
We hebben de jonge lui op het vliegveld afgezet en die avond vroeg de kooi ingedoken.De volgende dag naar Benicasem ,waar we niet hoefden af te koppelen.Ook daar weer vroeg gaan slapen en toen door naar zuid Frankrijk.
Kleine Con gebeld en een afspraak gemaakt voor de volgende dag. Van auto rijden word je goed gaar hoor!
Daar hebben we bijna een hele dag ladingen gezelligheid genoten.Des kan voortreffelijk koken en boeiend vertellen.Met Con weer heerlijk over van alles en nog wat ongestoord kunnen babbelen. Die twee hebben samen nog een kamer ingericht beneden en nu kunnen er vier mensen logeren.Alles ziet er picobello uit en het heeft echt een eigen sfeertje.
Je kunt het huren ,dus als iemand nog eens naar Zuid Frankrijk wil , ik bezorg je het adres van haar web side.
Na weer vijfhonderd kilometer geslapen in Beaune en de volgende dag naar Reen.
Die had weer van alles en nog wat lekkers eten gemaakt en we hebben weer een lange nacht uitgeslapen.
Vanmiddag gaan we fietsen , het is hier volop lente ,compleet met narcissen en vele bomen in de bloesem.
Als ik thuis ben , stop ik de bijbehorende foto's bij dit artikeltje.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.