Monday, October 27, 2014

Benicasem

Je kan van de Nederlanders zeggen wat je wil . maar wat zijn die behulpzaam. We stonden nog niet of één draaide de pootjes uit en de ander sloot de stroom aan  en weer een ander koppelde da caravan los!, gewoon formidabel!. Op de Spaanse autobaan kan je je credit card niet meer gebruiken. Je moet nu met munten of papiergeld betalen! Gelukkig hadden we genoeg cash bij ons , maar ik vraag me wel af wat iemand doet ,die op zijn kaartje vertrouwd. Er is bij die apparaten geen kip meer te bekennen!
Je kan daar ook nergens  pinnen ! Je kan hoogstens de slagboom eruit rammen!
beetje zonde van je auto. Heel toevallig  had ik vlak voor we weggingen  een paar honderd opgehaald ,dus hadden we verder geen problemen.  De eerste keer  moest ik even ontdekken hoe dat ging , staat er een woedende Fransman te toeteren en later reed hij ons voorbij en volgens mij  moet zijn accu flink hebben geleden zó ging hij tekeer! Bij zulke zaken denk ik :"Doe je best maar en krijg de pest maar!"
Op dit moment staan er twee teams te jeux de boule vlak voor onze caravan. Bob ging op zijn wagentje zitten kijken en het duurde maar even of een lieve overbuurvrouw (Wat hébben die vrouwen toch met Bob???) plantte hem op een comfortabele stoel en daar zit meneertje zijn thee te drinken en het spel te bekijken .Mensen , hier lopen ze nog met bloot bovenlijf en blote voeten in de slippers. Het is hier heerlijk warm! Zo een 23 graden! .Vanmorgen regende het en dan verandert de hele camping in een modderpoel en mijn caravan óók,  want voeten vegen wordt nogal eens vergeten!
maar het is vakantie en als modder droogt kan je het zó weer opvegen.
Vanavond hoef ik niet te koken , we hebben in het stadje gegeten .heb ik even tijd voor jullie.
Nog even wat persoonlijke boodschappen: Loes ,ik heb Hilde gevraagd  , die zal je een adreswijziging sturen. Johan ,álles weer in orde , dank je wel voor de moeite! Sarah.je croques staan hier nog en nog een doos met ringetjes ! Mamma moet maar een nieuwe haaknaald en standaard voor je kopen ,voorlopig heb ik nog geen  tijd om het op te sturen. Verder ligt hier ook nog jouw verjaardags cadeautje . Ik stuur het geld wel naar je moeder . Durf het niet in een enveloppe te doen.
Al vast gefeliciteerd!.De mensen zeggen wel eens ,als je iets vergeet ,betekend het dat je graag nog eens terugkomt. Dikke knuffel van oma en opa ! Wat was het gezellig he? Leer je nu iedereen  pesten? Leuk spel he? We rusten hier een paar dagen uit en dan gaan we het laatste rukkie naar Cuevas Mar. 500 km! De zon komt erdoor en ik ga lekker buiten zitten! Dag allemaal.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.