Thursday, January 05, 2012

Vandaag!-5 januari 2012

Vandaag trof ik een vrolijke Bob , met een grote vlek op zijn t-shirt.
Hij had smakelijk liggend een bord met rodekool en hashee verorberd en een flinke kwak belandde op zijn borst.Zijn overbuurman heeft echt zijn best gedaan om het een beetje schoon te maken.Gelukkig had ik nog een mooi schoon t-shirt en toen zag hij er weer netjes uit.
Ik vroeg hoe het met hem ging. Hij keek een beetje zuinig en veronderstelde ,dat men een waterleiding pijp naar binnen had gebracht en hij had pijn!
Druk op de knop roep de broeder ,ze hebben hier pijnstillers bij de vleet.
De broeder haalde met een noodvaart een paar paracetamollen en die helpen echt voor de pijn.Die morgen hadden ze het vergeten!
Bob mocht uit bed en dat zag er echt niet uit.Een rommelig onderlakentje en alles onder het bloed.
Hebben ze uw bed niet verschoond? vroeg de broeder en ging meteen schone lakens halen.
Ik heb in veel ziekenhuizen gewerkt en toen al begrepen ,dat de zusters het prettig vonden als ik het bed weer netjes instoptte na een behandeling.
Dus heb ik de broeder fijn meegeholpen en die vond het echt tof.
Bob zat op zijn praatstoel , de verhalen over de zeevaart rolden eruit en zijn toehoorder was zeer geboeid.Na een klein uurtje had ik het wel gezien en ben ik weer naar huis gegaan.
Met een beetje geluk mag hij morgen naar huis.Hij krijgt nog één blaasspoeling door die dikke slang en morgen moet hij proberen zelfstandig te plassen.Hij is vol goede moed.Heerlijk als hij weer naar huis mag!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.