Wednesday, February 05, 2014

Vóór ik het vergeet

Dit zijn mijn gesigneerde Whist schoenen ,op de markt gekocht voor precies 14 euro.Ik ga er nu op wandelen in de bergen,nu zien ze er nog redelijk netjes uit , straks misschien niet meer!.

Bob,nog nét op tijd !

Bob staat er met ongekamde haren en nog helemaal versuft van de slaap bij ,maar ik was heel blij dat hij er ook bij was. We weten niet of we ze volgende keer nog bij zijn in oktober. Het is wel ons plan. Eigenlijk wilden we de caravan hier laten staan , maar we zien beren op de weg. Bij "calamiteiten" is het handig een bed en een kraan bij de hand te hebben. Volgende keer moet ik mijn guitaar meenemen ,een van de Engelsen zal teksten van de liedjes opzoeken zodat we samen kunnen zingen.Jonge mensen vinden dit natuurlijk helemaal "not done", maar we hebben écht gezongen (na een paar borreltjes!)en het was bere gezellig. Ik ken heel veel liedjes uit de 60 70 80 jaren. Als we komen ,hebben ze beloofd een groot welkoms bord te maken "Bob en Connie are coming !!!" en als tegen prestatie moet ik mijn guitaar meenemen en Dennis wil gemasseerd worden ,dan heeft hij het absoluut in de rug dus we moeten wel.

uitzwaaien

Alle beste vrienden komen dan,aangekleed of in pyama en ochtendjas en als ze dan wegrijden wordt er nog even nagepraat en dan gaat iedereen weer naar ze'n eigen tent

Dit hoort bij oud worden

Afscheid nemen van leuke mensen,vanmorgen gebeurde dat weer.Onze overburen zijn naar Portugal vertrokken. gisteravond zaten we nog in een gezellige kring bij elkaar,vanmorgen stonden we ze na te zwaaien en ik kreeg echt een dikke keel.op het randje van tranen.Ik zei al tegen Bob ,ik wordt een sentimenteel oud wijf. Dit waren Brenda en Dennis, mijn leraar en lerares in het edele Whist spel. Gisteravond hebben we nog leuk met elkaar gekaart.Dennis gaf een rondje voor de hele club,we waren deze keer met 24 personen. toen we hier kwamen stonden er hele kleine slaplantjes ,achter onze caravan ,gister werd de sla geoogst.wat kunnen die lui hard werken zeg!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.