Tuesday, October 02, 2012

Nog een paar foto's

 

Deze hele voorkant krijgt nu nieuwe kozijnen,óók het kleine badkamer raampje.






Daar zit Bob helemaal verloren in de kale kamer.
Gelukkig duurt het maar twee dagen.

Ga vandaag de gordijnen wegbrengen, die mogen na tien jaar wel eens gewassen worden

De achterkant van het huis  heeft al eerder kunststof kozijnen gehad en dat is toch wel praktisch, we hoeven nooit meer te verven

Chaos in huize Bik

Vandaag krijgen we nieuwe kozijnen en ramen aan de voorkant van ons huis.
Daarvoor moesten we de boel zo goed mogenlijk leeg maken ,zodat die kerels kunnen werken.
daar heb ik even wat foto's van gemaakt.
Bob en ik zijn allebei geinterresseerd in technieken van werken en zag ik bijvoorbeeld hoe ze van de bovenverdieping een raam er uit halen en laten zakken.
Alsje het ziet is het een fluitje van een cent ,maar verzin het maar eens!
Zó begint het ,de ramen worden afgeleverd.
En de boel moet aan kant.Kleed weg prulletjes weg,planten weg,zowel boven als beneden.
Vanmorgen om kwart over zeven stonden ze al hier voor de deur.
Eerst maar een lekker bakkie koffie en een beetje praten en nu is het een lawaai en een getimmer van jewelste.De gang ligt nu al vol rotzooi, en ik denk dat het nog wel even erger wordt.Ze zijn boven begonnen en morgen doen ze beneden.Ze komen morgen ook zo vroeg en ik weet nu al dat ze om drie uur al weer naar huis gaan.\Heb ik mooi tijd om daar op te ruimen.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.