Tuesday, June 04, 2013

terug van weggeweest.

We hebben vandaag genoten van het mooie weer. Veel  buiten gezeten. Bob  begint  weer op te krabbelen.
Hij had veel vervelende klachten.De akeligste  was wel  een heftige pijn in zijn linker schouder.
Dit is al de tweede keer dat hij tot huilens toe pijn heeft.
Paracetamol  en een slaappil zorgen dan voor rust en ontspanning.Na zes juni zijn  we voorlopig uitgedoktert  en gaan we met vakantie.Eerst een week bij Reen en dan mét Reen drie weken naar Frankrijk.
Vandaag hebben we ook een redelijke  wandeling gemaakten we zijn nu bezig  met  oefentherapie.
Van al dat zitten wordt hij zo slap,soms  kan hij niet  meer overeind  komen.
Reden dat ik weer begonnen met het blog is puur  voor mezelf. Nu kan  ik weer nalezen hoe  we deze tijd doorvechten.Die condoomcatheter  heeft ons veel slapeloze nachten bezorgd , met bed  verschonen en midden in  de nacht douchen.
Nu werken we er nog steeds mee, maar nu  is Bob al twee weken van  die akelige klachten af , omdat eindelijk  iemand ons goed  geleerd heeft hoe dat ding  blijft zittten! Heerlijk!
De  laatste  tijd is Bob echt aan de  beurt.    Van de fiets gevallen....zere elleboog!
Een zweepslag zorgt voor een linker kuit die pijnlijk en drie centimeter dikker is.
en of  dat nog niet genoeg is  jicht.! Dat begon bij één knokkeltje in  zijn linker wijsvinger , nu is de hele hand dik en opgezet.Hij  is compleet invalide. kan zich niet meer afdrogen   aankleden  brood smeren.Mijn handen heten Bob.Ik help hem graag , voor hem is het een ramp. Hij was altijd zó gezond en nu is het iedere keer wat anders.
Gister zijn we naar Corrie geweest ,die werd 94 jaar . !50 kilometer heen en ook weer terug.
Bob was helemaal kapot en ging om half tien de kooi in.Ik heb natuurlijk gereden ,maar die pijn  van jicht is zó vermoeiend , eigenlijk wilde hij gelijk weer naar huis.Maar hij heeft het toch  een  mooi poosje volgehouden.
Hij slaapt nu veel en nu laat ik hem want dan  voelt hij even  geen pijn.Heb nog een foto  kunnen maken  van half broer en halfzus.Corrie was zó blij om Bob weer te zien.Het was ook al een jaar geleden ,maar ja, Nijkerk ligt niet naast de deur!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.