Saturday, February 17, 2007

Atai

Atai is hier het woord voor thee.Die is hier toch zo lekker.Behalve groene thee doen ze er ook mint in en heeeeeeeeeeeeeel veel suiker!!
Vandaag ga ik proberen of ik het ergens kan vinden.Pasgeleden bestelde ik een glas thee en ik vroeg erbij,Marokkaans.
Die kreeg ik dus,maar niet voordat zij er van had gedronken om te keuren.Dat is voor ons doen natuurlijk gek,maar zij vond dat heel gewoon.We gaan vandaag naar de markt en vanmiddag proberen we een duik in zee.
Alfons,ik beloof,ik kom niet in mijn nakie terug.Folks, we verheugen ons altijd op de commentaren.We kijken voor alle zekerheid ook nog even naar de hotmail Het is mooi weer.Nina,we think about you and we hope everything turns out fine.
Chris,doe je even de groeten aan Hilde en Johan.
liefs allemaal,van ons tweetjes

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.