Wednesday, March 03, 2010

Zon!!!!!!!

Vandaag konden we genieten van een heerlijk zonnetje.
Ik heb in een truitje met korte mouwen een korte broek heerlijk op mijn ligstoel liggen genieten.
Alfons,je hebt wel gelijk , die reis was niet zo geweldig , maar nu we eenmaal hier zijn is alle leed ook weer vergeten.
Vandaag heerlijk een eigen potje gekookt ,de was gedaan en even naar een supermarkt om vlees te halen.
Ons telefoonwinkeltje verkoopt geen kaarten meer . Daar voor moeten we naar Almeria.Morgen willen we Vera nog even proberen , dat is hier niet zover vandaan . Een andere firma wilde me alleen maar een kaart verkopen als ik gelijk een telefoontje kocht . Voor negentien euro kon ik dan zo een klein pest dinkie krijgen ,waar je niets kan zien zonder een levensgrote bril! Maar ik zit elke dag op internet ,dus ben ik altijd bereikbaar via hyves of via skype . Op de eenof andere manier krijg ik mijn outlook expres niet open,dus e-mail komt niet aan!.Dat ga ik morgen aan Harrie vragen ,die lost zulk soort problemen met een handomdraai op.
Vandaag trakteerde Rieny ons op een heerlijk stokbroodje besmeerd met uien tomaten en....knoflook.Ze had er maar twee teentjes op gedaan ,vertelde ze .Het was heerlijk , maar wel heftig!
Zo , genoeg voor vandaag . Het gaat me al weer beter! Bob is de gezondheid in eigen persoon . Hij zwerft weer vaak over de camping en dan ben ik hem weer een uurtje kwijt.dan staat hij heerlijk te kletsen . Reen ,je weet dat nog wel he? Er staan heel veel oude kennissen en die hebben ook heel wat te vertellen.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.