Wednesday, November 12, 2008

up-date woensdag

De artsen waren net de deur bij Reen uit,toen wij kwamen. Een beetje verslagen zat ze met papieren in haar hand.Donderdag moet ze alsnog een hartcatheterisatie doormaken.
Ze weet niet hoe laat,ze weet ook niet of het door haar arm of haar been gaat,we moeten maar afwachten.
Aan de ene kant is ze blij,dat er een goed onderzoek komt,maar ik heb het papier gelezen,wat ja moet ondertekenen.
Alle risico en die zij legio,zijn voor je eigen verantwoording.
Dus morgen komt een spannende dag voor ons allemaal.We gaan vanmiddag nog even weer naar haar toe,nemen een bloemetje mee,dan heeft te wat om naar te kijken,na de behandeling moet ze zes uren heel stil liggen.
We duimen allemaal voor haar he?
Fijn alle reakties,daar geniet ze van.
Morgen,zo gauw ik wat weet ,kruip ik weer achter de computer.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.