Wednesday, February 21, 2007

vliegen

Na twee honderd kilometers vonden we het wel genoeg en zijn we beland in the middle of nowhere.Halverwege hoorden we een geweldig kabaal achter onze auto.Even stoppen ,even kijken,o dear,neuswiel reed ook mee,daar is nu niet veel meer van over,helaas.Van ellende wil het niet meer draaien,maar de caravan kan er nog op rusten
.Onze camping heet La Calme en kalm is het.Geiten en schapen en nu moet ik jullie ook nog even het verhaal van de vlieg vertellen. We zaten lekker lui in onze stoelen en ineens zie ik een vlieg op mijn blote been landen Hij wandelde helemaal naar beneden__wat voor een vlieg toch een rot end is! en trippelde naar mijn kleine teentje.Ik vond dat knap brutaal,maar liet het toch even toe Ineens zie ik,dat ie uit alle macht tussen mijn tenen wil kruipen,ik zeg nog,laat dat,maar hij werd steeds fanatieker,fladderde met zijn vleugeltjes en ging helemaal op de kop staan.Ik zei nog,dat ik mijn voeten net gewassen had met zeep van de Aldi,maar het ging maar door.Ik vertelde ook nog dat dit een Hollandse teen was en geen Marokkaanse __met kerrie_,maar nu kwam de aanval in alle hevigheid en daar kreeg ik kromme tenen van.
Er was eens een vlieg!!!!!!!
Bob zei dat ie ook nog een verhaal over een vlieg wist,zo zielig.Ik werd nieuwsgierig en wilde het mijne ervan weten.
Bob keek heel droevig en zei toen met een grafstem Hij kon niet vliegen!!!
Ik was verbijsterd.
En toen vroeg ik,hoe is het afgelopen?
Nou,hij had nog gesolliciteerd bij de KLM,maar afgewezen!Nou vraag ik je. Hij had geen aerodynamische vleugels.
Bob heeft em nog voorbij zien komen in een minirolstoel van de gemeente en jullie zien hoe we meeleven met de levens in Marokko.
We lopen momenteel door de soeks en ik heb een paar sandalen gekocht.
Ik kreeg er 20 dirham af en twee zoenen erbij.Doe me dat maar eens na!!
We gaan ,nou weer terug naar de camping,die vol staat met hele speciazle notenbomen.Marokko is beroemd voor de olie die ze eruit persen.Heel goed voor de huid.
De geiten klimmen er de boom voor in.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.