Thursday, March 05, 2009

Vandaag is onze laatste gast verdwenen , lekker weer met haar mamma mee naar huis.
De hele dag verder kon ik mijn draai niet vinden . Ik ben een paar dagen intens bezig geweest om op dat kleine pukkie te passen . Ze is drie jaar en watervlug en zeer ondernemend . We missen werkelijk de gezelligheid , ze kan zo heerlijk schateren van het lachen .
Kinderen lachen zo veel , dat doen wij niet zo vaak meer. Ze is ontzettend lief geweest .Goed gegeten , lekker gespeeld en goed geslapen. Soms twaalf uren achter elkaar .
Morgen nog even naar Oostvoorne ,want we hebben weer een jarige..Ik heb een giga appeltaart voor hem gebakken , daar is hij gek op.
foto's komen zondag ,dan heb ik alle tijd van de wereld...denk ik... maar je weet maar nooit met al die Bikjes en Winsummertjes!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.