Thursday, December 22, 2011

Pech!

We waren net boven bezig met het inpakken van Bob zijn koffertje,gaat de telefoon.Dat was het Wilhelmina ziekenhuis om te vertellen dat de operatie niet door kan gaan vanwege een spoedgeval.Dat is mooi KL!
We hadden ons er helemaal op ingesteld , Ik heb Bob spuitjes moeten geven inplaats van zijn bloedverdunners , die hij moest stoppen.
Zij koffertje was gepakt gepakt en we hoorden dat we er om kwart over twaalf moesten zijn.
Dus dat feest gaat nu even niet door.Morgen zal ze me bellen , wanneer het dan wel kan.Misschien volgende week woensdag.
Eerlijk is eerlijk ,we hadden allebei even de pest in.
Morgen vroeg gaan we er toch heen ,want Bob heeft veel klachten en zijn specialist gaat in ieder geval even kijken wat er aan schort.
De blaascatheter pest hem behoorlijk. Arme Bob he?
Portugal schuift steeds verder weg.Maar we blijven moed houden!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.