Tuesday, January 29, 2013

Wéér een scan

Morgenmiddag gaan we naar Groningen voor een scan van Bob zijn anurisma.We zijn benieuwd of hij groter is geworden of gelijk gebleven.
Als hij groter is zal een operatie volgen.Op zich merkt hij er eigenlijk niets van.
Ik probeer iedere dag met hem te wandelen en soms zie ik , dat dit zó een opgave voor hem is.
Hij slaapt de laatste dagen heel veel , dat zal wel bij zijn leeftijd horen.
Hij had ook weer een ontstoken pols , tengevolge van  jicht . Hij moet eigenlijk veel drinken maar dat vergeet hij . Door die ontsteking is hij ook moe . Maar de pillen Diclofenac) werken al weer en de pijn zakt gestaag.
Hij is de laatste twee jaar wel een pechvogel hoor.
Gelukkig blijft hij grapjes verkopen  en zitten de boevenstreken er nog in. Dat maakt het leven wel gezellig .We zijn op zoek naar een vakantielokatie. We willen eigenlijk nog eens naar Turkije , een beetje in de warmte . Als het onderzoek gunstig is , gaan we hard op zoek. Reen wil ook graag mee. dan huren we een appartementje en gaan zelf koken .

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.