Wednesday, February 15, 2012

hoera !!!





Dit noemen ze hier een drakenboom


Mooie bloemenpracht.


Ziet er smakelijk uit he?


Zo zag de plantenbak er later uit.

We zijn weer thuis en vanmorgen gelijk naar de bank gegaan.
Van onze rekeningen is niets afgehaald en dat is wel heel fijn.Veel zenuwen dus voor niets. Vlak nadat we weggingen kwamen mijn AOW mijn pensioen en mijn lijfrente binnen,dus ze hadden zo een paar duizendjes eraf kunnen jatten!

De reis terug was super,heerlijk zitten lezen en bij aankomst stond Johan ons op te wachten . Hij had de auto niet in de garage geparkeerd, maar vlak bij de uitgang ,dus we konden zo maar instappen .Johan heeft ons fijn naar huis gebracht en we hebben heerlijk geslapen in een verwarmd huis en een super lekker warm bedje.

Roelien en Hendrik hebben een bloemetje neer gezet als welkom en ze heeft fijn het hele huis een beurt gegeven.
Dat is nog eens thuis komen he?

We zijn al op kaartjesjacht geweest.Het zal wel weer een week of twee duren voor we alles weer hebben ,maar we kunnen weer geld trekken en Bob zijn ziekenfonds kaartje is in de maak.

Het is fijn om weer thuis te zijn en we gaan weer vrolijk verder. De kou valt ons mee ,maar we zijn er ons wel van bewust ,dat we die ijzigge kou hebben kunnen overslaan.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.