Saturday, April 04, 2009

weer meidenweekend

Ze zijn er weer hoor. Els moest naar een soort reunie en wij vinden het maar wat gezellig met dat jonge volkje.
Eigenlijk merken we nauwelijks iets van ze.Als ik me niet zou houden aan koffie thee of eet tijden , dan zag ik ze gewoon nooit ,want ze zitten altijd boven .
Nathalie slaapt heerlijk in mijn bed en die brengen we vanavond laat naar haar eigen bed.Ze voelt zich daar heerlijk en voort ons is het geen probleem .
We maken haar een beetje wakker en omdat we haar het van te voren hebben ingeprent , stapt ze slaapdronken uit bed en zwabbert naar haar eigen bed , waar ze gelijk weer verder slaapt ,
Kostelijk om te zien !
Vanavond , tijdens het eten heb ik een deal met de dames gesloten.
Wij , (Bob en ik) hebben afgewassen en morgen dekken ze voor ons de tafel voor het ontbijt. Kunnen we lekker uitslapen !
Intussen luisteren we naar alle verhalen en soms halen we de schouders op ,want ze praten zo vlug ,we verstaan er soms niks van.
Ik wil ook niet iedere keer vragen van wat zei je nou?
Ilse heeft een andere vriendin meegenomen , Kimberly en die twee kunnen goed met elkaar opschieten .Maar we missen Tracy !!
Dat vinden wij zo een grappig meisje altijd heel lief en bescheiden ,die hebben we in ons hart gesloten .Ze zal ook wel weer eens komen. En ook missen we Susie . Die moest wedstrijd volley ballen.
Haar moeder heeft maar niet aan haar verteld dat Ilse en Nathalie kwamen logeren ,want dan huilt ze echt. Die is hier ook graag en ze hoort ook echt bij de ploeg.
Nathalie kon vanmorge vroeg even haar draai niet vinden ,want ze mistte Susie ,maar gelukkig kwam Marcella en we zagen gelijk , dat bij Nathalie de zon weer ging schijnen.
De hele dag hebben die twee verder samen gespeeld
Nathalie heeft leren rolschaatsen en ze kan het al een beetje .
Morgen gaan de dames zwemmen .Nathalie heeft haar zwemkleding vergeten.Daar kwam ze vanavond pas achter.
Ik zal in het zwembad vragen of ze iets voor haar hebben en anders neem ik ze weer mee naar huis..
Morgen worden ze pas laat door Els opgehaald tot grote vreugde van de meute. Lekker laat naar bed !!
Ik heb nog een paar groepsfoto's gemaakt. Vandaag waren ook Gerben en Daan van de partij en ze vonden zelfs nog tijd om buiten te spelen .Een mooie dag ,beetje koud maar Bob en ik hebben in de tuin gewerkt en die ligt er redelijk netjes bij.
Foto's volgen!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.