Wednesday, April 11, 2012

Hoge druk werk!

vandaag heb ik geloof ik mezelf overtroffen.Heb bijna het hele binnenplaatsje schoon gespoten. We hebben een nieuwe hoge druk spuit, die doet het fantastisch ,maar ook bij deze moet je engelen geduld hebben.
Ons plaatsje heeft honderden kiertjes en ja ... die moeten allemaal schoon.
Gelukkig hoeft dat maar een keer per jaar.Nou kijk ik af en toe naar buiten en dan denk ik Goed zo..... debieltje!
Ik zou natuurlijk ook een tuinman kunnen inhuren ,maar eigenlijk vind ik het toch wel leuk werk en doe ik het graag zelf. Maar nou moet ik betalen. Ik heb driekwart van de dag heel hard gewerkt en nou ben ik wel een beetje erg moe!
Eigen schuld he? maar het werd zulk mooi weer en dus heb ik dat waar genomen.
Dus vanavond is de bank van mij en ga ik heerlijk liggen luieren.Even kunst en kitsh kijken en een mooie Engelse detective.En verder vroeg naar bed!
Morgen moet ik onder de buitentafel nog een keer,want die is de vorige keer met de oude machine niet zo mooi geworden.
Dan moet ik nog een paar dagen uittrekken voor de schuttingen en dan zit mijn voorjaarswerk er weer op.
Morgen naar de tandarts en overmorgen met Bob naar Assen ,voor zijn organenscan.
Daarvan krijgen we de 23ste uitslag.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.