Monday, March 07, 2011

Dat was weer gezellig



Met een kleine 20 man hebben we een klein buurtfeestje gevierd.
Ik had op mijn stro hoed een paar pluimen geplakt en een grote bloem en toen iedereen op zijn stoel zat vroeg ik even de aandacht en verkondigde ,dat we byzonder bezoek kregen Namelijk van Prins Carnaval .Adonis de achtste . En daar kwam Bob aansloffen ' helemaal in zijn rol.Hoed scheef op zijn kop en voorzichtig lopend , want ik had groene takken op zijn schoenen geplakt . Hij had een groene hoes van onze ligstoel schuin over zijn schouder geslagen en kwam al zwaaiend en knikkend op zijn strijdtoneel.
Dat gaf grote hilariteit en Harrie begeleidde dit met heerlijke hoempa muziek.
Iedereen bracht leuke schoteltjes met hapjes mee en zo zaten we twee uurtjes heel gezellig bij elkaar.Nu ziet ons terrasje er weer anders uit.De was wappert daar nu vrolijk aan de lijn!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.