Tuesday, June 15, 2010

Onweer.


Onderweg was het buiten gloeiend heet en uiteindelijk kwam er een onweersbui.Die zagen we al uit de verte.Bij een benzine station aangekomen sloeg daar de bliksem in en konden we eerst niet tanken.Na een half uurtje wachten ging het licht weer aan en net toen ik met mijn kaarje wilde betalen , pats ,weer alle elctriciteit verdwenen.
Gelukkig had ik precies genoeg geld om contant te betalen.

Nou ja,maar 40!

Het toneelstukje was een complete verrassing voor de groep. Een kreeg zelfs de slappe lach.
het toneelstukje inspireerde een paar mensen om ook iets lolligs te doen. Hans vertelde een mop. hij is gek op alles wat treintjes is.
Rijdt een treinmachinist en ziet een mens op de rails liggen.
Vraagt iemand .....Waarom reed je helemaal door de weilanden en door de bossen.
Antwoord.......Er lag een mens op de rails.
Was er toch over heen gereden!
Antwoord ....ja ,dat wilde ik ook ,maar die vent rende door de weilanden en door de bossen !!Enfin ,sommige lazen kleine lollige stukjes voor en Bob vertelde die mop over die kerel die geholpen wilde worden met plassen.
Een heel geslaagde avond dus en zoals al voorspeld blijft iedereen ` Jantje` met zorg omringen.
Aangekomen in Bucaresti werden we door de reisleider verwelkomd en werd er gelijk geinformeerd of Jantje nog pijn in zijn buik had.Daarbij werd hij liefdevol op zijn inmiddels beetje dikke buikje geaaid.
Vervolgens werden we weer formidabel geholpen door de hele groep om op de plaats te komen.Electrisch werd aangesloten ,de auto geparkeerd ,de pootjes uitgedraaid .Wat een fantastische groep hebben wij!
En wij hebben Gerda!!. Ze is een kleine tien jaar jonger dan wij.Die springt onmiddelijk in als ze ziet dat er wat gebeuren moet.Helpt mee de was te spoelen ,droogt mee af , die nemen we maar mee als we weer naar Annen gaan.
Wat ...nou ja,maar 40 betreft. Ik kon het Bob niet aan zijn verstand peuteren , hij wist zeker dat we op de goede weg waren. Inplaats van comfortabel over de A2 te rijden ,reden we op een land weg. Uiteindelijk was het maar 40 km om ,maar duurde door het slechte wegdek de toch veel langer. Maar achteraf was het toch mooier ,want op die saaie autobaan vielen we bijna in slaap.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.