Sunday, November 03, 2013

Cuevas Mar

We zijn goed aangekomen in Cuevas Mar. Harrie en Rieny hebben ons fijn opgevangen en met een beetje troubles  met de connectie tussen auto en caravan,stonden we toch redelijk snel op de plek.\Toen ik de caravan  binnenstapte lag de halve inhoud van de kast verspreid over de vloer.Door af en toe een stoep mee te pikken , vloog een plank uit de rails , vloog de kast open en daar lag de meel en de suiker en de hele santemekraam op de vloer. Dat was al de tweede keer ,dat een plank er af was.
Onderweg naar Benicassim zei Bob ineens :"de auto doet het niet meer".Ik kreeg zowat een hartaanval,wat helemaal niet nodig was. Hij had per ongeluk in ze'n vrij geschakelt.en dus gas geven hielp niet . Enfin , op de camping aangekomen,vroeg de campingbeheerder naar ons ACSI kaartje . Die had Bob vergeten aan te vragen . Ik jokken , oh hemel,die hebben we vergeten ,die ligt thuis.! De lieverd gaf ons voor déze keer  de gebruikelijke korting  (dat scheelde  tien Euro per nacht!) , wij blij! .Zo  gebeuren er ieder keer vervelende kleine zaken en toch lossen ze zich vanzelf weer op . Omdat Bob op het nippertje een nieuwe tomtom heeft gekocht en niet half weet hoe dat ding werkt.hadden we er in Spanje  niets aan.!  Dus hebben we op onze memorie en een oud kaartenboek gereden.camping  toch gevonden!
Vanmorgen om kwart over zeven liepen Rieny en ik op het strand en zagen we een prachtige zonsopgang. De zon kwam regelrecht uit de zee . Na thuiskomst bleek Bob al uit de veren en zijn we gaan ontbijten .Daarna kwam Harrie en schakelde mijn internet in .
We zijn met zijn drieen naar de markt gegaan , Bob kan dat hele eind niet lopen.
Daarna heeft Harrie de televisie aangezet,met veel moeite , maar hij is als een fox terrier , hij gaat net zolang door tot het klaar is .Onze lieve Heer kan  er van mee praten! Nu is Bob helemaal gelukkig.Harrie heeft ook aan Bob geleerd hoe hij Spanje op de tomtom kan vinden , zijn blijheid grenst nu aan hondsdolheid ! Morgen houden we nog één rustdag en dan gaan we de voortent  opzetten.
Het is hier heerlijk warm . Morgen gaan we er echt van genieten.lekker wandelen met Rieny om acht uur en dan.................zien we wel! Ik moet nog even een foto van harrie te pikken, die heeft ons " op portret" gezet op de markt. Gegroet allemaal  ,we zien dat het weer in Nederland  niet pluis is.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.