Monday, December 13, 2010

hoerah ,we vorderen.

Net aangekomen in Benicasem.Alweer een nieuwe eigenaar ,nu een duitser!
De reis was in het begin hachelijk.In de Ardennen lag veel sneeuw. De dennen leken net oude mannetjes met een witte jas aan.
Daar op de camping aangekomen ,was de sneeuw 20 centimeter dik.Maar Bob kon er doorheen ploegen ,gauw de electrische kachel aan en opwarmen!Het was echt zoooooooooooooooooooooo koud!!!
De volgende dag wilde de eigenaar ,dat we om acht uur vertrokken.Aangezien we de laatste in de rij waren ,hebben we het tot kwart voor negen gerekt.
Toen naar Lyon.Somber weer ,koud buiten ,maar dat waren we al gewend ,dus daar gingen we niet dood aan.Lekker geslapen en heerlijk gedouched.
Van Lyon naar kleine Con.Dat rijmt.Die hebben we getroffen en daar zijn we ,samen met haar nieuwe vriend mee uit eten geweest.dat was bere gezellig.
Als je Des leert kennen ,blijkt het een enorm aardige kerel te zijn ,met heel veel in zijn mars.Hij is ook onderhoudend ,goedlachs en wij vinden het een fijne kameraad voor Con.
De volgende dag naar Benicasem.Weer een dikke 500 kilometer.
Nu we in Spanje zijn zijn we extra alert.Als een in de caravan is (om te plassen) ,cirkelt de ander er constant omheen ,zodat niemand de banden lek kan prikken.Vanmorgen hebben we ons niet gewassen.We zijn lekker stinkvies in de auto gestapt.
Er was op de camping geen warm water en Bob was nog niet toegekomen aan het vullen van onze tank.
Nu zitten we lekker aan de borrel en voor dat we gaan slapen pikken we hier een douch.
Die rot telefoon doet het niet,alleen maar noodoproepen,heb van alles geprobeerd.
Een 1 voor de code ,ander kaarje erin.Niks!
Morgen ga ik een nieuw nummer halen.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.