Wednesday, January 16, 2008

Pff---Blaasontsteking!!

Dat kan er nog wel bij.Had de laatste dagen al wat last van buikpijn als ik naar de w.c.was geweest,Maar vanmorgen was het echt helemaal mis en ben ik als de donder naar een apotheek gegaan.Bob had het woord blaasontsteking al voor me opgezocht en opgeschreven en daar kreeg ik gelijk voor vijf dagen pillen.
Gelijk al na de eerste pil was de ergste brand eruit en kan ik zonder al te veel angst naar de w.c.
Voor de medici onder jullie,het medicijn heet ciprofloxacino cinfa 500mg en het is een wonder middel in mijn ogen.Ik zie ,dat op het doosje ook alles in brailleschrift staat,zoiets was me nog nooit opgevallen.
Nu lacht het leven me weer toe en ik zet het letterlijk op een zuipen (Water hoor!!) om de boel weer schoon te spoelen.Dit is nou al de zoveelste keer,dat ik dit onderweg krijg en ik denk dat het komt,omdat de vloer hier zo koud optrekt.Heb haast altijd koude poten!En in ons toiletje ligt wel een klein kleedje,maar niet groot en niet dik genoeg.Daar ga ik dus wat aan doen.
Ben ook van plan om een electrische deken onder mijn vloerbedekking hier te leggen,dat had ik al eens bij iemand gezien,die had altijd warme voeten

Zo,afgelopen met het gejammer.We zijn met de achterbuurtjes gezellig een dagje uit geweest.Eerst eens even lekker eten.In die tent mag je zoveel en zo vaak opscheppen als je wilt.heerlijke verse groenten en verder spagettie en piza en noem maar op.Twee soorten soep,twee soorten ijs,koffie ,thee en limonade en dit alles voor de prijs van nog niet eens negen euro.De ober haalt iedere keer de vuile borden weg,dat was precies een tent voor Bob.Volgens mij rolde hij zowat weer naar buiten!
Die kan onvoorstelbare hoeveelheden verstouwen en met zo veel plezier en smaak.
Jammer,dat ik zo een kleine maag heb,want aan de pudding en de koffie ben ik niet meer toegekomen.
Jammer genoeg zijn bijna alle winkels tussen half twee en half vijf dicht.Dus zijn we naar een giga grote zaak gegaan en hebben daar een uurtje rondgelopen.
Ben nog op zoek geweest naar een radio met een dubbel casette dek,cd speler en een microfoontje om wat op te nemen,maar die zijn er bijna (en hier dus helemaal niet )meer.Chris,als je nog eens in Eindhoven komt,kan je daar dan nog eens rondsnuffelen?

Reen,hier zijn net als in Amerika snoepwinkels ,daar zou jij van genieten. Ik ben ook zo een zoetekauw,maar heb heel flink de verleiding weerstaan.
Ik moet te veel energie verbranden om het er weer af te krijgen.
Gisteravond bracht ik mijn naaste buurtjes een hapje van een exotische vrucht en die nodigde ons uit om even een borreltje te komen drinken.
Nu blijkt,dat we vroeger in dezelfde straat in Alphen aan de Rijn hebben gewoond,dat we naar dezelfde school zijn geweest en dat ze nog een heleboel van mijn klasgenopotjes kent.Nu nog!
De zoon van de kruidenier,waar we vroeger naast woonden (fam de Geus)is hun beste vriend en heeft net als zij een huis in Frankrijk gekocht bij hun in de buurt.
Dat was echt een gezellig borreluurtje.
Als we elkaar zien glimmen we allebei.Heb gelijk vandaag Reen gebeld.Zij heeft daar tot haar 18 e jaar gewoond en Reen,bij haar vader kregen we onze eerste permanent.
Weet je nog wel,om het hoekje,even voorbij die radiozaak.
De gekste dingen schieten je dan te binnen.
Ik was bijvoorbeeld op mijn manier verliefd op ene Ale Bijlsma (Ik had zeker vroeger al wat met Vriezen!!),voornamelijk,omdat hij zo een mooie blauwe trui aan had,die stond hem heel mooi,want hij had spierwitte haren.
Maar de liefde bekoelde extreem,toen hij doodleuk luid in de klas verkondigde,dat Connie de Leeuw iedere keer een kleur kreeg als hij naar mij keek.!!
Ik kon hem wel ter plekke wurgen,dat gevoel herinner ik me nog heel goed.
Ze kenden allebei Ale heel goed en hij is allang dood.Dus dat was nooit wat geworden he?
Ik blijf vandaag op advies van Reen maar even binnen .Vanavond gaan we hier lekker bridgen en Bob haalt wat lekkers voor op de toastjes.
Vandaag is Wilma jarig en die gaan we straks even bellen.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.